jag hjärtar er

Tidigare i veckan delade jag lite om vem jag är på Forgoodluck insta, så himla roligt att ni uppskattade detta. Det blev en härlig dialog.

Älskar när jag får direkt feedback på detta sätt, var kanske inte den vanliga presentationen man läser för tog allt mellan himmel och jord. Jätteroligt att få ta del av era stories i livet också, instagram är ju bra roligt, tänk att hästen jag sålde vidare 1994 var till en tjej som läste texten häromdagen, Pollux en svart shettis skrev hon! och ja ba JA! liten värld.

haremsbyxor i Bangkok 2012.

Här kommer ett snabbt CV om mig.

• när jag var mellan 8-11 år sålde jag 100tals bullar varje vecka på sommarlovet utanför ica. Jag och min kusin satte klockan på 06 för att sätta degen för att vara klara tills kl09. #ungentrepenör

•från 8års ålder till ca 19år hade jag häst, fin tid i livet! 🐎 tack Pollux Caravelle & Quendo. #hästtjej

•under gymnasiet fick jag chans att göra praktik hos @mat_tina på @svt . Jag drömde om att jobba som kock på lyxkryssare som 15-åring.
11 år senare lagade jag mat på privat Luxyacht, som 1:a kock. #justdoit

•när jag reste jorden runt köpte jag ett par gröna peacockpants, som jag levde i dagligen från 2006 till 2012 ~ Lite visste jag då men det var dessa som grundade mitt forgoodluck.se minns ni ?#mirandasinstabyxor#stort#följdrömmarna

• när jag flyttade på Malta som 26 åring hittade jag ett hem, ❤️som senare tog mig till Australien. Vilket gjort mitt liv så grymt rikt på olika sätt. 
Åren utomlands har givit mig vänskaper jorden runt och dessa vänner håller jag fortfarande kontakten med. #tacksam❤️ 

• när jag var 26 år gick jag till banken för att be om ett lån till ett hus jag ville köpa, hennes första fråga var: ska du verkligen köpa hus själv ? Du är ju singel nu? 🙄 
Jag bytte bank och fick vatten på min kvarn, köpte huset utan problem hos en bättre bank. 
Att vara tjej och köpa eget hus var tydligen ok utan pojkvän! Dummaste frågan jag hört! 

bild: Anna Lindblom

• Jag har alltid tänkt att inga drömmar är förstora oavsett vad andra tyckt och sagt, man ska göra det man vill och blir lycklig av.
Släck aldrig någon annans glöd för att din egen kanske har slocknat på vägen. 
Hade det varit meningen att vi skulle stå still hade vi fått rötter som träden. kör i vind och tro på dig själv 💛 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *