2021 känns redan som ett pangår!

halloj,

Vilket år vi fått! So far.
Det har varit massa soltimmar snö och kalla dagar.
Inte helt ofta det bjuds till snö på västkusten.
Första veckan har varit kanon. Jag känner mig enormt pepp faktiskt.


Jag känner mig lite extra glad idag då jag imorse gjorde klart bokföringen för båda mina bolag 2020. TJO!
Pappersjobb är inte min melodi, bara när de är klart och inlämnat. Då mår jag extra bra. Något annat kul i veckan är att jag fått se massa samples på nya kollektionen, vilket jag också firar! ska bli extremt kul med något nytt och helt annat i vår.

Nu ska jag passa på att njuta extra mycket av denna helg för nästan vecka blir det vardag igen med jobb mån-fre.
Ha de så fint,Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *