mina bästa i mobilen

Strandpromenaden dress – I limiterad utgåva.
Såldes nästan slut på en dag och jag vill tjuta av lycka.
Alltid pirrigt att släppa nytt. Hur skall det tas emot, kommer någon vilja köpa, tankarna snurrar alltid tusen varv.
Denna klänning kom i s/m & l/xl. den mindre storleken är slut.

Jag tycker l/xl passar mig med även om jag vanligtvis bär small. Visserligen gillar jag oversized kläder.

Solen kom tillbaka och igår bakade jag som en tok.
Jag driver ett sommarcafe om ni kanske inte visste, till min vagn bakar jag alles själv. Eller föresten inte allt för Min bästa väns pappa, Vaster 87 år hjälper mig med vaniljbullarna. Alltså, sommarens hjälte!
NU tjuter jag av lycka igen! Så omtänksamt och smärtsamt fint!
Vaster 87 år bakar bullar till farfars lycka, lova att ni testar dessa? underbart goda till 11kaffet dessutom.
Ska ta bild nästa gång jag är i vagnen för nu blev det bara en bild på kladdkakan.

Både jag och Jake är bättre på att njuta mer. jobbar mindre i huset.Ska väl tilläggas att vi lever i ett ständigt kaos, men skit i det när man kan bada eller åka flakmoppe för vem bryr sig. renovera städa tvätta kan man göra sen…

DÅ och då trillar kärleksbreven in på FGLs sida, alltså jag älskar er som vill dela. Kärleksregn är det bästa regnet! Jag blir så glad!Det är ni som gör det. Det är ni som får mig att jobba hårdare, bli bättre tänka om – och det är ni som ger mig tacksamhet i mitt jobb. Ni är mitt allt!

När vi passerade hamnen så var pappas båt på land.
När jag ser detta tänker jag på när jag var liten, fattar ni hur många lager jag slipat målat tvättat båt i mitt liv? Rätt många.

Kan detta vara roten till min arbetsmyra, har alltid älskat att jobba.
Började väl typ efter jag slutade krypa.

När jag var fem år fick mamma sluta städa mitt rum för det skulle jag göra själv. Kan själv kind of girl already then.

Så en båt på land innebar jobb på sommaren – efter båtjobbet åkte jag till hästen min.
I stallet fick vi också plocka jordgubbar om vi ville, tror vi tjänade 2 kr per liter eller kan det varit 50 öre?
Är jag så gammal tro? Jag menar, tuggummina kostade 50 öre på den tiden så why not.
nevermind där fick ni hänga med på en memory lane också.
Det var nog därför kortet på båten blev taget, nostalgi om jobb i tidig karriär.


Min bakrund på mobilen känns given. Älskar detta print!
Det kommer mer av detta i shoppen framöver..

Och snart är det dax för min robe att lanseras.
Längtar ihjäl mig. den är helt annan blå än någonsin tidigare.

såg nu att jag döpte detta inlägg till mina bästa i mobilen ? det finns liksom inga andra bilder? konstigt val av rubrik, hahah! använder inte min kamera längre. har ingen tid för fixet, och så har jag tröttnat något galet på det tillrättalagda.
Ialf för nu. Hos mig får ni både suddiga bilder skärmdumpar och lite sånt. bjussar på det helt enkelt, för vem har bestämt att en blogg bara får vara en blogg med only editerade bilder. Sjukt tråkigt enligt mig. & lite för 2018 över det va?

Nu är det sent. Dax att somna till en liverpool match. hej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *