från mobilen

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet.

Har haft världens finaste helg. Känner mig extremt tacksam för fina vänner . Finn har fått leka some en galenpanna och allt blev en fin harmoni. Skönt!

Tänkte dela vad som skett i mobilen den senaste tiden.

Yes. Älskar detta quote så mycket. Ett viktigt sådant. Frontar nu hemsidan.

Idag finner ni en deal på kjol och jumper hos Forgoodluck.se
Ville fira alla nya samt er som alltid kikar in. Kanske har ni inte denna kombo då är de bra tajming att slå till.

Båda är i storlek onesize.
Perfekt ihop eller isär. behagliga och väldigt användbara. Tips!


Jag som ni hittar inte på väst mycket nuförtiden, allt blir ju ofta jobbrelaterat. har ni hängt med en tid har ni också sätt att min hemsida fått ett helt nytt ansikte. Jösses vad timmar jag lagt ner ihop med webteamet. snart är vi i hamn, eller vi och vi nu är de jag. Dom har skapat grunden utefter mina önskemål. Nu bygger jag på och de är mycket learn by doing.
Tur att jag kan skriva och be om hjälp när jag blir rädd för att installera plugins eller koder här och var. Men de går framåt.

Senaste nytt är chat funktion! Väldigt bra må jag säga, de blir snabb kommunikation med kund och enkelt för mig att vara behjälplig.

Något helt nytt är även fotografen jag har på plats i Jaipur nu som följer hela kollektionen och arbetet bakom. Så roligt.
Jag är snart klar med en mood board för den stora fotograferingen som blir nu i mars. Känns extremt rätt och kul att fota på plats där kläderna tillverkas. Allt lokalt. Jag får vara med på ett hörn via WhatsApp.

Kommer fortsätta med att dokumentera från Jaipur då det är väldigt mycket jobb bakom att fota produkter, till alla kanaler. Nu när jag har en helt ny kollektion för i år med så är det roligt att göra de på ett helt nytt sätt.
Jag kan skapa material för kampnajer ibland men att fota ett par tusen bilder hinner jag inte med.

Något jag även vill tipsa om är att vara med på mejlutskicken, de kommer bli så mycket mer information via utskick framöver.
Jag vill skapa så mycket mer, visa och bjuda in.
Via utskick kan ni läsa när ni vill. Instagram och dess algoritmer är dötrist och överöst med hur ett konto ska se ut..
Orkar inte mer regler riktlinjer ”Hur man ska få mer följare” hur man som företag inte ska vara för privat, alltså listan är så lång och jag är mätt.
Det kommer bli mindre instagram och mer inlägg via mejl så hoppas jag att jag kan nå er där också. Hemsidan jobbar jag med dagligen så den kommer även fyllas med massa information just för att jag vill att de blir mer än en butik.

På riktigt så vill jag trycka upp en katalog som kommer i postlådan så kan ni välja och bläddra i den till kaffet när ni känner.
Tankarna faller ofta dit, att jag borde trycka upp material men det är svårt idag att hitta nya kunder då, Bertil 82 kanske bara slänger min katalog eftersom den inte riktigt passar honom.
Scrolleriet gör mig iaf tokig. Asjobbig känsla för mig som driver en butik online. Jag jobbar på känslorna.

passande nog dök detta quote upp. Make a change sätter alltid snurr på mina tankar. Man kan alltid göra bättre.

Finaste skåpet som jag loppade på marketplace. så glad för det, mina koppar gjorde sig väl där inne.

Golvet var en dröm. Var tvungen att fota. Just nu skapar jag material inför en lägenhet jag renoverar och inreder för Derome. Kanske mitt roligaste samarbete någonsin.
nu fick ni tankar högt och lågt.

Tack för ni kikar in.

kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *