ibland händer det.

Hur är de hos er? jag vet inte vad som hände denna hösten, helt plötsligt julpyntar vi. Och jag hann inte med någonting kändes det som.

Jag trodde ju iochmed inskolning att Jag skulle få mer tid att jobba komma ikapp, ha balans med jobb och privatliv.
Glöm det.

Det blev motsatt effekt på den. Finn hade 3 underbara dagar första tiden på inskolan, sedan blev han supersjuk. Eller alltså, inget allvarligt mer än influensa. Hög feber i 5-6dagar.
Vi missade föris i 7-8 dagar den första perioden. Vi testar igen.
Aningens svårare. Nu har han varit hemma med mamma i jättemånga dagar och har med tiden blivit enormt mammasjuk och separationsångesten är stor.
Inskolning nr2. Lite svårare denna gången men ändå ok, 3 dagar på raken och jag kunde jobba på dagtid utan stressen med ett barn vid sidan av, och känslan att jobba som vanligt var helt ok ( vääääääldigt efterlängtad).

Det varade inte så länge när vi upptäckte han var snorig, Igen!
och lite trött.. Tänkte de kanske var snuva men de blev värre dagligen.
Nu kom snuvan och hostan som ett brev på posten.
Och denna gång blev även restriktionerna hårdare iochmed covid.

Nu är det 12 dagar sedan Finn var på föris och jag börjar känna mig trött inför denna fas för vet hur jobbigt han tycker det är vid lämning.
Jag vet det går över och allt blir bra.
Men de hjälper inte för jag måste gå igenom känslorna själv, att jag lämnar honom helt förtvivlad varje dag kommande vecka känns sådär om jag får känna efter.
och som han varit de senaste veckorna, han får paniken så fort vi lämnar rummet, eller stänger en dörr. Han nästan stammar på orden Mamma här. mamma här! springer efter och gråter floder, han kramar oss så hårt att man tror att han aldrig kommer släppa taget.

Jag känner hans ångest. Och nu sitter jag här söndagkväll och känner att kommande vecka blir tuff mentalt. Jag håller alla tummar att Finn springer in och fullkomligt skiter i mig. Ha de gott hej typ.

låt oss hoppas på detta,

kram m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “ibland händer det.