Fika till shoot

Oväntad ledig onsdag då regnet kom på besök, då håller inte farfars öppet.
Tid med vänner familj och en del jobb som legat och väntat.

Skönt att hinna ikapp. Jag nämnde för Karro att dagar jag har ”ledigt” som jag skulle jobbat i vagnen gör att det känns som jag helt plötsligt glömt något. Det känns fel att vara hemma. Vädret styr man ju inte så det är ju lugnt men av någon anledning kommer en inre känsla att jag helt plötsligt kan ha glömt något.
Har varit intensiva månader med mycket jobb utan ledighet och nu är vi på sluttampen, extremt förväntansfull av vad som komma skall men samtidigt så glad för att få vara i parken. Alla möten där är fantastiska.

Karro i Strandpromenaden Shirt Dress.

Vi fångade ett gäng bilder emellan skurarna, himmeln höll ett skådespel och det var föränderligt. Precis som livet.

Under torsdagen gästas Farfars av min kära vän Marie från Axkonstochkeramik och Anna med Annnas annorlunda. Kika in instagram!

För er som vill starta torsdagmorgonen med ett yogapass, kom 9.30 för då startar vi!

Stor kram,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *