Så mycket på en och samma gång

Har sagt det innan men säger det igen. Vår bästa tid är nu. Allt ligger framför våra fötter och livet är galet pirrigt. Äppelträden blommar och det doftar sommar i luften. Havet har vissa mornar legat spegelblank och det är ljummet i luften. Säg mig, är inte det bästa precis just nu?
All blomster gör mig alldeles pirrig i hela kroppen.

Jag är så lycklig, april och maj är sannerligen mina favoritmånader.

Vad jag ville dela med mig av är att äntligen finns mer storlekar i FGL’s kollektion. XL i Rose garden skjortan samt klänningen som håller samma mönster. För en tidsedan frågade jag Anna om hon ville fotas för många av plaggen FGL har just nu. Hon sa ja men läs nedan känslan hon fick när jag frågade just henne.

”När jag fick frågan av @mirandarebecca som äger och driver @fglstore om jag kunde tänka mig att ställa upp som modell för märket var min första reaktion “-Aldrig i livet, jag dör hellre.” Jag har ingenting av vad en traditionell modell har. Tvärtom; jag har för stora bröst, för tjock mage, platt röv och dubbelhaka. Jag är inte snygg och gör mig inte bra på bild. Men Miranda hade en tydlig målbild med sitt märke – fler människor ska ha möjligheten att bära fgl-kläder – och jag kände på nåt konstigt sätt ett “ansvar” eller vad jag ska säga. Själv mår jag så väldigt bra av att få inspireras av olika former och typer av personer. Jag gillar mode men kan inte identifiera mig med den stereotypa, smala modellen och jag blir ofta frustrerad över detta när jag letar kläder. Jag vet att det är många med mig som känner likadan. Så jag tänkte om. “Jag får ta en för laget” kände jag. Så jag tackade ja. Jag var stolt och glad över det. Jag kände mig fin och tillfreds. Men den känslan är färskvara och jag har så himla lätt att trilla dit igen och igen – i föraktet samhället har bestämt att jag ska känna för min kropp och mitt utseende. För så är det. Det är inbyggt i systemet. Så många tjänar pengar på att jag är missnöjd med mig själv. På att du är missnöjd med dig. Det spelar liksom ingen roll hur fan vi ser ut – vi duger aldrig som vi är. Vi ska alltid vilja ändra på oss. Jag har inte för avsikt att älska min kropp, jag vill bara ha ett neutralt förhållande till den – varken älsk eller hat. Jag vill inte bli bedömd utifrån mitt utseende och storlek. Jag vill absolut INTE föra dessa förgiftade tankar och synsätt vidare till mina barn. Det är min skyldighet att gå före och visa dem att utseendet spelar ingen roll. Kroppen är bara ett skal, en köttkostym som bär mig genom livet. Den säger exakt ingenting om mitt värde som människa. Konkret innebär det t ex att vi inte talar illa och nedsättande om våra kroppar hemma, vi pratar inte värderande om mat (FUCK sägningen “nu får jag lov att UNNA mig) och absolut inte om bantning och dieter. Vi jobbar på att förhålla oss neutrala till våra kroppar helt enkelt” // Anna Lindblom.

Anna, du är så grymt vacker från topp till tå och varenda cell i din kropp. Sjuk vettig och rak, underbar och rar.
TACK som tusan att du hjälpte mig och jättemånga andra som kan bli inspirerade. Du gör enorm skillnad för många! Din köttkostym är den perfekta tycker jag.


Jag vill verkligen försöka nå så många som möjligt oavsett med FGLs kollektion. Vi alla ska kunna bära bra snygga plagg.

Jag önskar att en dag ha en hållbar garderob för Alla kroppar, små bröst stora bröst, liten rumpa stor rumpa! Har i en tid jobbat på att ta fram mer oversized plagg som passar alla modeller. Nu börjar det så sakteliga komma in i lagret.

Jag och Anna bär samma storlek på skjortan & den passar perfekt på mig och perfekt på henne. ÄLSKAR DET!

Stort lager innebär dyra inköp så jag har börjat så smått att bygga upp en kollektion med större storlekar. Så häng med på färden,
För det är Nu det börjar tänker jag.
Jag vill göra skillnad med mitt brand! Låt oss hoppas att jag lyckas för det vore förbaskat nice.

Alla ska må bra i kläder oavsett kroppsform.

Håll med om att Anna fullkomligt äger framför kameran. TACK FÖR DIG!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Så mycket på en och samma gång

  1. Tack! ❤️ Äntligen lite mer vanliga människor med vanliga kroppar o inte bara trådlöst smalt överallt. Inget ont mot naturligt smala. Men vad sjuka ideal vi matas med… så tack! Verkligen! ❤️
    Kram!