Veckan som gått

Då var det Fredag igen och jag kan inte fatta att vi där igen, helgen!
Har haft en ganska fullspäckad vecka då vi fotade om de sista produkterna i onsdags. Och jag kan nästan säga att Alla bilder är rykande nya på fglstore.se. Finns några undantag då jag enbart har fåtal kvar! Lägger ut dessa under helgen, de ska säljas av för ett bättre pris. Håll utkik på stories.

Butiken håller öppet mellan 11-13 imorgon, och sedan tar jag paus en tid. Bättre att man lägger sin order online eftersom vi är mitt i stormens öga just nu. Vågar inte ta några risker.

Kolla in Elin i Dandelion dress va! så vacker.
Ni känner säkert igen denna pärla till tjej då hon driver Blomsterbaren next door till FGL.
Vi har btw en sjukt lik livshistoria, måste dela den en dag! Lite läskigt hur vi har liknande story ovetandes om varandra, och nu är vi grannar på brukstorget. < lyllos mig!

Jag har valt att fota om allt på galge, och försökt kombinera olika plagg för att visa hur man kan bära det som olika outfits.
Slow fashion that is! Köp användbara plagg snälla ni, bra för miljö och plånbok.

Nu undrar ni säkert hur allt går när det är kris i hela världen, och jag måste säga att det märks jätteväl att folk inte spenderar på samma sätt som innan.
Men jag hoppas att man väljer att köpa kläder och attFGL då blir ett givet val då det faktiskt är bra, hållbara plagg.

Det finns en hel del information på hemsidan om produktionen samt mina värderingar. Läs gärna!

Största oron just nu är faktiskt mina vänner i Indien, dem är inne på andra veckan ”lock down” vilket jag följt på nyheterna massa och jag får en del uppdateringar via dem.
Att inte jobba på en två veckor är förödande för större delen indier.
Vi är väldigt förskonade här och har ett väldigt bra system i Sverige, vi kan bli permitterade och tycka det känns läskigt, men vi går hem med 93% betalt och jobbar mindre men fortfarande har majoriteten kvar sin lön i några månader innan man blir av med jobbet helt alt att man kan återgå som normalt!
Finns inget otryggt i det egentligen när man jämför. Vi lever i helt olika världar, och inget är jämlikt när man jämför så.
Vad som sker över world wide är fruktansvärt.

Dagen det blir lockdown i Indien så skulle hela kollektionen XL skickas samt en del helt nya smycken. Men detta blev alltså inställt, och lär väl bli kvar i Jaipur ett tag till. Det kommer när allt är tillbaka till normalt.
Pratar vi månader så är FGL tomt. Men det får man ta då.

Det finns inget man kan göra mer än att respektera att läget är som det är just nu.

Ta hand om er allihop! Håll avstånd, stanna hemma i trädgården!

Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *