Lost

Tänkte att jag skulle få fart på bloggandet och känna mig pepp och redo.
De senaste dagarna har jag känt mig rätt nere och orolig över vad som sker runt om i världen. Vi i Sverige är hårt drabbade men långt ifrån många andra länder.
När jag får nyheter från Indien gör det extra ont i hjärtat för där är så otroligt fattigt. Att inte få lov att bedriva sin verksamhet denna tid gör att familjer blir lidande från dag 1.
Polisen straffar dem som är ute på gatorna, att se nyheterna därifrån berör mig extra mycket då jag har mina kollegor där nere som får kämpa extra dessa tider.
Sedan ser jag på nyheterna från Italien, Spanien, USA som matar på ångesten. Verkligheten är så annorlunda nu än var den var för tre veckorsedan.

Tusentals människor förlorar jobben i Sverige och min webshop står i princip still, emellan ångesten känner jag mig ändå hoppfull.
Allt blir bra.
Vi är friska och dem omkring mig är friska. Hälsan först så får vi ta resten sedan. Och så känner väl alla, klart man konsumerar mindre.
Ibland mumlar jag över att jag Borde ha pluggat till sjuksköterska som gör skillnad för andra.
Tänk om jag hade sökt in förra året då hade jag varit halvvägs färdig nu! Och kunnat vara behjälplig där det behövs. Aldrig försent eller hur?


Jag vill passa på att tacka för erat stöd online, ni som lämnar kommentarer, hjärtar bilder, lämnar omdömen om min business – DET gör en jätteskillnad, mer än du kan ana. SÅ har du tid över nu, in på google och sök på FGL Store, där kan du skriva omdöme samt på Facebook, FGL Store.

Kärlek från mig till alla er, ta hand om er och håll er hemma eller gå ut i skogen. Max!

Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Lost

  1. Sverige är drabbade, men inte så hårt än, antar jag, eftersom ni tar det ju lungt med öppna skolor osv.
    I Tyskland tar de inte heller de på riktigt allvar, visst skolor och affärer har stängt, men det räcker inte alls.
    Vi måste vakna snart innan det är försent och allt går åt skogen….